Son Mühür/ Emine Kulak- Yağmur Daştan- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos Ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi İzBB Başkanı Cemil Tugay yokluğunda meclis başkanvekili Zafer Yıldır idaresinde gerçekleşiyor.

Gündem maddelerine geçilmeden önce söz alan AK Parti Grup başkanvekili Hakan Yıldız, partisinin yarın 14 Ağustos kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla kutlama açıklamalarında bulundu.

İzmir’de Tarım Ekonomisi ve Teknolojisi Zirvesi: “Tarım artık milli güvenlik meselesi”
İzmir’de Tarım Ekonomisi ve Teknolojisi Zirvesi: “Tarım artık milli güvenlik meselesi”
İçeriği Görüntüle

Yıldız’ın konuşmasından ifadeler şu şekilde;

“Yarın 14 ağustos partimizin kuruluş yıl dönümü. Grup başkanvekili olarak ve görev yapmaktan onur duydum. 25 yıl boyunca da tek başına iktidarını sürdüren partinin 25 yılını kutluyoruz. Ekonomiden, teknolojiye her alanda çağ atlatan iktidarın mensubu olmaktan da onur duyuyorum. 25 yıl boyunca bu partinin her kademesinde görev yaptım. Bu parti hizmet ve dava, ekip hareketidir. Bunun en somut örneği de grubumuzdaki birçok arkadaşım gerek gençlikte gerek her kademede görev yapan arkadaşlarımla bugün mecliste de görev yapmaya İzmir’e hizmet etmeye devam ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bugün dünyada geldiğimiz nokta ortada. Ülkemizin dünya 5’ten büyüktür diyen dünya liderleriyle masada barışı savunan, mavi vatan diyen ve birçok alanı ortaya koyan ilkenin temsilcisi olarak nice 25 yıllara demek isterim. Partimizin 25. yılı ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Muhabir: Emine Kulak