Son Mühür- Nişantaşı’nda Magazinburada’ya verdiği röportajda yaşam mücadelesini anlatan 49 yaşındaki tiyatrocu, icralık olduğunu ve evinden çıkarılacağını söyledi. Keçeci, “İcralığım ve pazartesi günü boşaltma kararıyla evden atılıyorum. Yutkunamıyorum bile,” dedi.

“Telefon açıyorum ama içim susmuyor”

Bir dönem birlikte sahne aldığı dostlarının kendisine sırt çevirdiğini ima eden Keçeci, “3-5 sene önceye kadar beraber oturup aynı sofrayı paylaştığım dostlarım… Telefonla arıyorum, gülmek güldürmek istiyorum ama aklım benimle oyun oynuyor,” sözleriyle duygularını dile getirdi.

“Cenazeme gelmesinler”

“Cenazeme gelmesinler”

Röportaj sırasında duygularına hakim olamayan Metin Keçeci, “Belki 10 defa intihar etmiştim. Beni bu hallere düşüren her kim varsa rica ediyorum cenazeme gelmesin,” ifadelerini kullandı.

“Bu sadece benim hikayem değil”

Sözlerini daha da derinleştiren Keçeci, yaşadığı bu zorluğun sadece kendisine ait olmadığını belirterek, “Ben sadece Metin Keçeci için değil, bu ülkede hak ettiği halde çalışamayan arkadaşlarım için de söylüyorum,” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ