Son Mühür- Ünlü komedyen ve sunucu Eser Yenenler, Berkay Şahin’in Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen konserini izledi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yenenler, son dönemdeki fit görüntüsüyle dikkat çekti.
Sıkı diyetle 15 kilo verdi

Yoğun bir diyet programına başlayan Eser Yenenler, bugüne dek 15 kilo verdiğini açıkladı. Sağlıklı yaşam hedefi doğrultusunda yaz döneminde de programına devam edeceğini belirten Yenenler, "Kaslarımı ağustos ayında gösteririm. Hedefim toplamda 30 kilo vermek" dedi.
YouTube projeleriyle de gündemde
Televizyon kariyerinde Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, Eser Yenenler Show ve Yol Arkadaşım gibi projelerde yer alan Yenenler, son dönemde dijital platformlarda ürettiği içeriklerle de adından söz ettiriyor. Eşi Berfu Yenenler ile birlikte hazırladığı Cevap Ver Türkiye programıyla izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.





