Son Mühür- İstanbul’da yağışın etkili olduğu günlerden birinde dizi setinde bulunan Demet Evgar, karavanının önünde yağmur suyunu saçlarını yıkamak için kullandı. Esprili bir dille hazırladığı videoda, yağmurun altına çıkan oyuncu, doğaçlama bir şekilde saçlarını yıkayarak anın keyfini çıkardı. Bu anları kayıt altına alarak takipçileriyle paylaşan Evgar, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sezon finaline geri sayım

Sezon finaline geri sayım 

İki hafta sonra sezon finali yapacağı açıklanan Bahar dizisi, ekran yolculuğuna tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun tempoya rağmen enerjisinden ödün vermeyen Demet Evgar, setteki kısa molalarını da verimli ve yaratıcı şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

Evgar’ın doğallığını ve mizahi yönünü yansıttığı video, takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Oyuncunun sade haliyle verdiği görüntüler, birçok kullanıcı tarafından "gerçek ve içten" bulunarak yorum yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Haber Merkezi