Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında M.K. isimli bir kişinin izine ulaştı.

Yapılan araştırmalarda, M.K.’nin bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 20 yıl 2 ay 22 gün hapis ve 1200 TL adli para cezası ile arandığı belirlendi.

6 ay peruk ile gezmiş

Afyon Peruklu Suçlu

Polis ekipleri tarafından teknik ve fiziki takibe alınan şahsın, son 6 aydır kafasına peruk takarak kılık değiştirdiği ve bu sayede güvenlik güçlerinden gizlenmeye çalıştığı tespit edildi.

Kent merkezinde yakalandı, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kent merkezinde düzenlenen operasyonla yakalanan M.K., gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Güvenlik güçleri bu operasyonlarla aranan şahısların yakalanması için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

Kaynak: İHA