Green Card başvuruları yapan adaylar, sonuçların açıklanmasını beklerken heyecan içindeydi. Green Card sonuçları internet üzerinden erişime sunulacak ve ABD Dışişleri Bakanlığı bireysel bilgilendirme yapmayacak. Adaylar, başvuru durumlarını kontrol etmek için onay numaralarını kullanacaklar. Hak kazanan adaylar, göçmen vize mülakatı ve randevu bilgilerini daha sonra öğrenebilecekler. Green Card başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair detaylar merak ediliyor.

GREEN CARD SONUÇLARI 2024: NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Green Card sonuçları, 4 Mayıs Cumartesi günü duyurulacak. Adaylar, dv.program.state.gov adresinden başvuru durumlarını onay numaralarıyla birlikte kontrol edebilecekler. Açıklamada belirtildiğine göre, "DV-2025 Katılımcıları, onay bilgilerini 4 Mayıs 2024 öğle saatlerinden (EDT) itibaren aşağıdaki bağlantı aracılığıyla girebilirler. DV-2025 kayıt dönemi 4 Ekim 2023'te başlayacak ve 7 Kasım 2023 saat 12:00 EST'de sona erecek. DV-2025 Katılımcıların onay numaralarını en az 30 Eylül 2025 tarihine kadar saklamaları gerekmektedir."

İktidara yakınlığı ile bilinen Furkan Bölükbaşı: ''AK Parti çökmeye başladı'' İktidara yakınlığı ile bilinen Furkan Bölükbaşı: ''AK Parti çökmeye başladı''

DV başvuru sonuçlarıyla ilgili bilgilendirme ve onay numarası sağlanmayacak. Vize mülakatı randevusu ise seçilen adaylara e-posta yoluyla bildirilecek.

YEŞİL KART ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI
Green Card başvuru sonuçları, 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama koduyla sorgulanabilecek. Adaylar, seçilip seçilmediklerini öğrenerek başvurularına nasıl devam edeceklerine dair talimatlar alabilecekler. Göçmen vize mülakatı randevu tarihi ve saati gibi bilgiler ise dvprogram.state.gov adresinde bulunacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ