Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 4 Ağustos 2023 tarihinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda talihsiz bir tekne kazası geçirdi

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 4 Ağustos 2023 tarihinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda talihsiz bir tekne kazası geçirdi. Bu kazada ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı, sağlığına kavuşabilmek için ABD'de aylarca süren yoğun bir tedavi sürecinden geçti.

Kaza sonrası ilk kez kamuoyu önünde

Vuslat Doğan Sabancı Kaza sonrası ilk kez kamuoyu önünde

Vuslat Doğan Sabancı, ölümden döndüğü kazanın ardından ilk kez kamera karşısına çıktı. İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra bu kez sanatçı kimliğiyle dikkat çeken Doğan Sabancı, "Emanet" isimli sergisi ile sanatseverlerin karşısına çıktı. İstanbul Tophane-i Amire’de gerçekleştirilen sergi açılışında, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Serginin açılışı ve kazanın izleri

Vuslat Doğan Sabancı Serginin açılışı ve kazanın izleri

"Emanet" isimli sergi, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle açıldı. Sergide Vuslat Doğan Sabancı, kazanın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı. Yüzündeki dikiş izleri dikkatlerden kaçmayan Doğan Sabancı, sanatçı kimliğiyle gerçekleştirdiği bu önemli sergide, sanatseverler ve basın mensupları ile buluştu.

Doğan Sabancı'nın yeni naşlangıcı
Kaza sonrası geçirdiği zor günleri geride bırakma yolunda önemli bir adım atan Vuslat Doğan Sabancı, "Emanet" sergisi ile hem sanat camiasında hem de kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ