Son Mühür / Arif Enes Durak - Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe’de sezon sonunda büyük bir değişim yaşanacak. Sarı-kırmızılı ekipte 15 futbolcunun sözleşmesi sona ererken, yönetim bazı oyuncularla yola devam etmeyi planlıyor. SOn haftalardaki kötü gidaşatın ardından Teknik direktör Stanimir Stoilov ile yapılan toplantıda gelecek yıl Avrupa hedefi doğrultusunda kadroya direkt katkı sağlayacak isimlerin transfer edilmesi kararı çıktı.

Solet, Heliton ve Juan planı

Göztepe yönetimi, kiralık olarak kadroda bulunan Isaac Solet’in bonservisini almak, Heliton’un sözleşmesini bir yıl uzatmak ve Juan’ı bir sezon daha kiralamak için girişimlere başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek diğer oyuncular içinse ayrılık kapıda.

15 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor

Göztepe'de sözleşmesi sona erecek isimler:

  1. Victor Hugo (Kiralık - Opsiyonlu) 
  2. Isaac Solet (Kiralık - Opsiyonlu) 
  3. Kuryu Matsuki (Kiralık) 
  4. Juan (Kiralık) 
  5. Ekrem Kılıçarslan 
  6. Emircan Seçgin 
  7. Héliton 
  8. Lasse Nielsen 
  9. Djalma Silva 
  10. İsmail Köybaşı 
  11. Ogün Bayrak 
  12. Nazım Sangaré 
  13. Doğan Erdoğan 
  14. Ahmed Ildız 
  15. Kubilay Kanatsızkuş 

Stoilov'dan yıldız oyuncu talebi

Teknik direktör Stanimir Stoilov, Göztepe’nin gelecek sezon Avrupa kupalarına katılım mücadelesi verebilmesi için kadronun rotasyon kalitesinin artırılmasını istiyor. Bulgar çalıştırıcı, özellikle forvet ve defans hattına direkt ilk 11’de oynayabilecek seviyede oyuncular transfer edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Sarı-kırmızılı yönetim, taraftarı heyecanlandıracak yıldız transferler için önümüzdeki günlerde harekete geçecek. 

Toplantıda yönetimin tecrübeli hocaya güvendiği ve yola devam etmek istediği belirtildi.

Muhabir: Arif Enes Durak