SPOR HABERLERİ

Galatasaray, 9 günde 300 Milyon TL kazandı!

Galatasaray, Süper Lig'de elde ettiği 25. şampiyonluğun sevincini yaşarken ekonomik açıdan da önemli bir gelir elde etti. 18-26 Mayıs tarihleri arasında 300 milyon TL'lik ciro yapan sarı-kırmızılı kulüp, yalnızca 25 Mayıs'ta GS Store çadır satışlarından 12 milyon TL kazanç sağladı.

Abone Ol

Son Mühür - Trendyol Süper Lig’de 25. şampiyonluğunu kazanarak formasına 5. yıldızı takan Galatasaray, sportif başarısını ekonomik kazançla da perçinledi. Sarı-kırmızılılar, 18-26 Mayıs tarihleri arasında milyonlarca lira gelir sağlayarak ticari alanda da dikkat çekti.

300 Milyon TL'lik ciro

Türkiye Gazetesi’nin aktardığına göre, Galatasaray Kulübü 9 günlük süre zarfında yaklaşık 300 milyon TL’lik ciroya ulaşarak önemli bir ekonomik başarıya imza attı. Şampiyonluğun ilan edildiği 18 Mayıs’tan itibaren taraftarların mağazalara yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, satışlarda tarihi bir artış yaşandı.

25 Mayıs’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenen büyük kutlamada kurulan GS Store çadırı, yalnızca bir günde 12 milyon TL'lik satış yaptı. Hafta sonu genelinde ise ülke çapındaki GS Store mağazalarında yoğunluk dikkat çekerken, toplam 50 milyon TL’lik gelir elde edildiği bildirildi. Galatasaray’ın 5 yıldızlı yeni sezon formalarının satışa çıkmasıyla birlikte ilginin daha da artması bekleniyor. Kulüp yetkilileri, bu formalarla birlikte satışların rekor kırabileceğini ifade ediyor.