Son Mühür- ‘İki Aile’, ‘Doktorlar’, ‘Küçük Kadınlar’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Seni Kimler Aldı’ ve ‘Ölümüne Aşk’ gibi yapımlarda yer alan oyuncu Fulya Zenginer, oyunculuk kariyerini noktaladığını duyurdu. Uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Zenginer, bu süreçte sosyal medya üzerinden içerik üreterek dijital mecralarda aktif bir rol üstlendi.
“Milan’la çok güzel bir hayatım var”

2019 yılında sanatçı Kuntay Evren ile evlenen Zenginer, 2022 yılında ilk çocuğu Milan’ı dünyaya getirmişti. Önceki gün katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği yönündeki soruya, “Ekranlara dönmüyorum. Milan'la çok güzel bir hayatım var, bunu bozmak istemiyorum. Oyunculukla ilgili içimde ateşim de yok,” yanıtını verdi.
“Milan isterse belki…”
Zenginer’e yöneltilen, “Ne olursa ekrana dönersiniz?” sorusu üzerine ise önce net bir dille “Dönmem” yanıtını veren oyuncu, ardından sözlerine şöyle devam etti: “Ancak Milan bana ‘Anne bir şeyler oyna, seni izleyeceğim’ derse… O zaman belki.”





