İZMİR HABERLERİ

Bucaspor 1928’de dönüş rüzgarı: Engin Dursun tekrar göreve!

Bucaspor 1928, teknik direktör Tuna Üzümcü ile yollarını ayırarak, Engin Dursun'u yeniden takımın başına getirdi. Dursun, Play-Off hedefi doğrultusunda takımı yönetecek.

Abone Ol

2.Lig Kırmızı Grup’ta son iki maçını kazanarak Play-Off hedefi konusunda yeniden umutlanan Bucaspor 1928, teknik direktör Tuna Üzümcü ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu gelişmenin ardından, Altınordu altyapısındaki başarısıyla tanınan Engin Dursun, takımın başına getirildi.

Dursun'un takıma geri dönüşü

36 yaşındaki teknik adam Engin Dursun, 2019-2024 yılları arasında Bucaspor 1928'in altyapı takımlarını başarıyla çalıştırmış, sezon başında ise ilk kez teknik direktörlük görevine getirilmişti. Yaz kampında takımıyla çalışmasına rağmen, bir süre sonra görevinden ayrılmıştı. Dursun’un yerine, kulüp eski teknik direktörlerinden Uğur Balcıoğlu’nu göreve getirmişti.

Yeni görev ve hedef Play-Off

Dursun, daha sonra İzmir Çoruhlu FK’yı çalıştırmış, burada görevini Levent Eriş’e devretmişti. Bucaspor 1928, bu sezonki üçüncü teknik direktör değişikliğini yaptı ve Dursun, Play-Off hedefi için son haftalarda takımı yönetecek.