GÜNDEM HABERLERİ

Başkan Muhittin Böcek'ten teleferik faciasına yönelik açıklama geldi: ''184 vatandaşın kurtarılma çalışmaları sürüyor!''

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında 1 kişinin ölümüne, 2'si çocuk 7 kişinin ise hayatını kaybetmesine neden oldu. 25 kabinde bulunan 184 vatandaşın kurtarılması çalışmaları devam ediyor. Kurtarma ekipleri, Bursa'dan ve Aydın'dan gece görüşüne sahip helikopterlerin gelmesini bekliyor. Kurtarma çalışmaları hala devam ederken, olayla ilgili detaylar araştırılıyor ve soruşturma sürüyor.

Abone Ol

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si çocuk 7 kişi de yaşamını yitirdi. Kazada 25 kabinde bulunan 184 vatandaşın kurtarılma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma ekipleri, gece görüşüne sahip helikopterlerin gelmesi için Bursa ve Aydın'dan destek bekliyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kaza bölgesinde yaptığı açıklamada, tüm birimlerin kurtarma çalışmaları için çaba sarf ettiğini belirtti. Başkan Böcek, olayın ardından Antalya Valiliği'nin hızla kriz masası oluşturduğunu ifade etti. Kazada hayatını kaybeden vatandaşın Memiş Gümüş olduğu açıklandı. Ölen Gümüş'ün yanı sıra, Özlem Ş., Kaan A., Fatih G., Keziban G., Lütfullah G. ve Herdem Eyüpoğlu isimli 6 kişi yaralandı.

Başkan Böcek, sağlık ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve kurtarma operasyonunun ipli sistemler ve gece görüşlü helikopterlerle gerçekleştirildiğini belirtti. Kazazedelerin tahliyesinin hızla devam ettiğini ve en yakın zamanda kurtarılacaklarını umut ettiğini dile getirdi.