Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yoğun programına rağmen Sevil ve Akif Canlı çiftine unutulmaz bir jest yaptı. Çiftin nikah törenine katılamayan Başkan Günel, nikahtan sonra sürpriz bir ev ziyareti gerçekleştirerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Hayali gerçek oldu

Genç gelin Sevil Canlı, nikah töreni öncesinde sosyal medya aracılığıyla Başkan Ömer Günel'e ulaşarak en büyük hayalinin nikahını kendisinin kıyması olduğunu iletmişti. Başkan Günel, bu özel isteği programına dahil etmeye çalışsa da, yoğunluğu nedeniyle törende bizzat bulunamadı.

Nikahın ardından Başkan Günel, Canlı ailesinin evine giderek çifte beklemedikleri bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu jest karşısında şaşkınlık ve mutluluk yaşayan genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Günel, "Her nikah törenine katılamasam da kalbim sizlerle. Bu güzel anları birlikte paylaşmak beni mutlu ediyor. Kuşadası'nda evlenen her çifte ve size ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

"Başkanımız artık ailemizin bir parçası"

Başkan Günel'in bu anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sevil Canlı, hislerini şu sözlerle aktardı: "En büyük hayalim başkanımızın nikâhımı kıymasıydı. Katılamaması beni üzmüştü ama evimize kadar gelerek bu isteğimi unutmadığını gösterdi. Eşimle birlikte çok duygulandık."

Kuşadası'nın Ömer Günel gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirten genç gelin, sözlerini şu şekilde tamamladı: "O artık sadece belediye başkanımız değil, ailemizin bir parçası. Her zaman kalbimizde olacak."

Kaynak: İHA