Son Mühür- Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, Bodrum’daki yazlık villasını bu sezon da baştan aşağı yeniledi.

Her yaz olduğu gibi bu yıl da geniş kapsamlı bir tadilata girişen Süperstar, evinin hem iç hem dış mekanlarında büyük değişiklikler yaptı.

Havuzdan mutfağa, her köşesi elden geçti

Edinilen bilgilere göre Pekkan, havuzundan salonuna, mutfağından dış cephesine kadar evin neredeyse tüm alanlarını baştan tasarlattı. Lüks yaşam tarzıyla bilinen ünlü sanatçı, villanın yenilenmesi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Tadilat maliyeti 2 milyon TL’yi buldu

Ajda Pekkan-9

Hürriyet'in haberine göre; Ajda Pekkan’ın bu kapsamlı yenileme için kesenin ağzını sonuna kadar açtığı ve yaklaşık 2 milyon TL harcadığı öğrenildi.

Yaz partisi için geri sayım başladı

Tadilatın sona ermesinin ardından Süperstar, geleneksel hale gelen yaz partisi için hazırlıklara başladı. Yenilenen villasının kapılarını ilk kez yakın dostlarına açacak olan Pekkan, hem yeni dekorasyonunu sergileyecek hem de yaz sezonunu dostlarıyla birlikte karşılayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ