Aydın’ın Efeler ilçesinde, tren yolu kenarında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, yol kenarında park halindeki araçlara ulaşmadan önce itfaiyenin ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın Tren Yolu Kenarında Başladı
Efeler ilçesi Orta Mahalle Selanik Caddesi üzerindeki tren yoluna yakın alanda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Kuru otların bulunduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler kısa sürede büyüdü.
Vatandaşlar Müdahale Etti, İtfaiye Destek Verdi
Yangını fark eden mahalle sakinleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar da alevlerin araçlara sıçramaması için yangına kendi imkanlarıyla müdahale etti.
Araçlara Metreler Kala Söndürüldü
Rüzgarın da etkisiyle tehlikeli boyutlara ulaşan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının park halindeki araçlara ulaşmasına metreler kala engellendiği öğrenildi.
Soruşturma Başlatıldı
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.





