GÜNDEM HABERLERİ

SON DAKİKA Kahramanmaraş depremle sarsıldı! (9 Ocak 2026)

Kahramanmaraş’ta korkutan bir deprem meydana geldi. Onikişubat ilçesi merkezli 4.0 büyklüğündeki sarsıntı, kentte kısa süreli endişeye yol açarken, deprem AFAD verilerine göre yerin 12.36 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Abone Ol

Son Mühür- Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, depremin büyüklüğü 4.0 (Mw) olarak ölçüldü.

Depremin merkez üssünün Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi olduğu bildirildi. Sarsıntı, 9 Ocak 2026 tarihinde saat 11.17’de kaydedildi.

AFAD tarafından açıklanan teknik bilgilere göre deprem, yerin 12.36 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremin enlemi 37.91972 kuzey, boylamı ise 36.6575 doğu olarak açıklandı.