Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu tebrik etti. Özlü, yayımladığı mesajda Çerçioğlu’nu Düzce’ye davet etti.

Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti’mizin saflarına katılarak eser ve hizmet siyasetinde yerini alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu tebrik ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Aydın ilimizin efsane büyükşehir belediye başkanı Çerçioğlu, sizi en yakın zamanda Düzce’ye bekliyorum. Sizi ve arkadaşlarınızı Düzce’de misafir etmekten mutluluk duyacağız.”

Özlü’nün bu açıklaması, siyasette önemli bir geçiş olarak yorumlanan Çerçioğlu’nun AK Parti’ye katılımının ardından gelen ilk resmi tebriklerden biri oldu.

Kaynak: iha