"Pandemiden sonra biraz makyaj tarzları da değişti "
Göz makyajları daha böyle bu Kim Kardashian tarzına kaydı, bu da şeyle alakalı bunu seviyorum çünkü maske takıyoruz gelin ve gelin yanındaki düğüne gidecek insanlar profesyonel makyaj yaptırmak isteyenler buna yöneliyor, çokta güzel duruyor maske de maske olduğu zaman bile gözlerin ışıltısı, berraklığı,pırıltısı ama doğallığı tabiki de o plastik sentetik olmamalı yani o yüzden güzel. Pandemiden sonra biraz makyaj tarzları da değişti, bence güzel oldu.
Kontür yapmak hayat kurtarıcı bir şey mi ?
Mesela çok büyük bir buruna karşıdan baktığınızda incecik ve küçük gösterebiliyorsunuz yani bu şeyde işe yarıyor profesyonel fotoğraf çekimlerinde işe yarıyor yani photoshopla yapmak biraz daha yapaylaştırıyor kişinin yüzü artık onun yüzü değilmiş gibi çok böyle plastik gibi duruyor tabi photoshop yapılmıyor mu yapılıyordur ama çok minik minik kontürlemeyi doğru yaptığınız zaman kişinin yüzünü hem daha fresh hem daha dinamik daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz
Ten rengine göre saç rengine göre gelinlerde trend ne ?
Sarışınlarda daha çok renkli gözlü hanımlarda toprak ve nude tonları çok yakışıyor özellikle sizin teninizde (ayşegül koç) duracağını düşünüyorum. Esmerlerde zaten hemen gemen bütün tonlar çok kahve tonları olmamak şartıyla mürdüm pembe pembenin tonları pudranın tonları çok yakışıyor, zaten esmer sarışın diye ayırdığmızda sarışınlara her renk olmuyor. saç renkli olduğu için göz renkli olduğu için daha çok toprak ve nude tonları daha çok ykaışıyor.






