Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Mardin ziyaretinde Mardin 1969 Spor'u ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar ve Onursal Başkan Veysi Duyan tarafından Bakan Vedat Işıkhan ile Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'a forma takdim edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 2026-2027 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek Mardin 1969 Spor Kulübü'nü ziyaret etti.
“Bakan Işıkhan’a özel karşılama”
Bakan Vedat Işıkhan ve beraberindeki heyet, Mardin 1969 Spor Tesisleri girişinde Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Onursal Başkan Veysi Duyan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılama programının ardından kulüp tesislerinde basına kapalı bir toplantı düzenlendi. Görüşmenin içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.
“Forma takdim edildi”
Toplantının ardından Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'a kulüp forması hediye etti. Onursal Başkan Veysi Duyan ise Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'a forma takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.