Uygunsuz mesajlar nedeniyle görev yeri değiştirildi 'Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı'na soruşturma!
Uygunsuz mesajlar nedeniyle görev yeri değiştirildi 'Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı'na soruşturma!
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle Antalya’nın Kaş ilçesinde Palamut ve Patara Mahallesi’ne yayılan orman yanında Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince başlatılan mücadele devam ediyor. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 6 helikopter, 10 arazöz, 4 uçak, 4 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı ve tam 80 teknik personel ile yangın işçisinin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD ve sivil toplum kuruluşlarına ait arama ve kurtarma ekipleriyle vatandaş alevlere karşı mücadele ediyor.

Korkutan yangın kontrol altında

Antalya’da rüzgarın da etkisinin büyük ölçüde kaybettiği belirtilirken Palamut Mahallesi’nde yanan ev, sera, ahır ve bahçelik alanlarda yetkili kurumlar tarafından hasar tespit çalışmaları da başladı.

“Mücadelemiz devam ediyor”

Yangınla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Orman Genel Müdürlüğü, “Muğla Seydikemer'de orman dışı alanda başlayarak Antalya Kaş'a sıçrayan yangın, ekiplerimizin havadan ve karadan yoğun müdahalesi sonucunda büyük ölçüde kontrol altına alındı. Yangını tamamen kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA