Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Mahallesi'nde, bir inşaat alanında borç-alacak meselesi nedeniyle çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Saat 17.00 sıralarında, inşaat ustası Abbas U. (61) ile inşaat firması sahipleri Yunus D. (36) ve kardeşi Fatih D. (32) arasında başlayan anlaşmazlık, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Abbas U., elindeki bıçakla iki kardeşi yaraladı. Olayın ardından yaralılar, özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. İki kardeş, hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu oldu.

Yaralı yakınları ev basıp camları kırdı
Yaralıların yakınları, Abbas U.'nun evini basarak intikam almaya çalıştı. Öfkeli kalabalık, evin camlarını taşlarla kırdı. Evden çıkan Abbas U., olayın ardından kuzenlerinden İbrahim D.’yi (28) başından çekiçle yaralayarak tekrar şiddete başvurdu. Yaralı kuzen, özel bir araçla hastaneye kaldırıldı.

Abbas U. gözaltına alındı
Abbas U. evinden aldığı tüfekle havaya ateş açarken, bu anlar çevredeki bir kamera tarafından kaydedildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, kalabalığı güçlükle dağıtarak Abbas U.'yu gözaltına aldı. Tüfeğe el konulurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.





