Son Mühür / Yağmur Daştan - Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, yaklaşan seçimler öncesinde teşkilat yapılanmasını güçlendirmek için kongre çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Kasım ayında ilçe kongrelerini tamamlayıp aralık ayında İzmir İl Kongresi'ni gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Bezircilioğlu, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. İktidar ve muhalefetin politikalarını eleştiren Bezircilioğlu, özellikle gençler ve çalışan kesimlerde Zafer Partisi'ne yönelik ilginin arttığını savunarak, “Memleketin gidişatı kötü ama Zafer Partisi'nin gidişatı iyi” dedi.
İlçe ilçe kongre maratonunun devam ettiğini aktaran Bezircilioğlu, “Balçova ile başladık, Ödemiş, Tire, Buca devam etti. Haftaya da diğer ilçe kongrelerimizle süreci sürdüreceğiz. Kasım ayı içerisinde kongreleri bitirip aralık ayı içerisinde il kongresini yapmayı hedefliyoruz. Partimizi olası seçimlere götürecek yönetim kadrolarını oluşturacağız. İlçe yönetimlerimiz ve il kongremizle kadrolarımızı daha da güçlendireceğiz. Bizim kongrelerimiz bittikten sonra gelecek yıl da genel merkez büyük kurultayını gerçekleştirecek. Aşağıdan yukarıya doğru bir yapılanma oluşturacağız” dedi.
“Bu şartlar altında seçime gidilecek”

“Bu kongrelerin önemi çok büyük. Seçimlerde zaferi partimiz ve teşkilatlarımızla elde edeceğiz. Seçimlerde mücadele verecek kadroları oluşturacağız” sözleriyle devam eden Bezircilioğlu, “Türkiye'de durum her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hale doğru ilerliyor. Ekonomi, adalet, eğitim, gençlerin ve emeklilerin durumu, fon soruşturması, sınırlarımızda yaşanan savaşlar derken dört tarafı ateş çemberine dönmüş bir Türkiye var. Öte yandan Çerçeve Yasa kapsamında akıl dışı bir yasa da devreye girdi. Bu şartlar altında seçimlere gidilecek. Tabii ki Zafer Partisi hem iktidarın hem de muhalefetin üst üste yaptığı hatalar sonrasında öne çıkma ve güneş gibi parlama durumunda. Bu süreç, Zafer Partisi'nin önünün açılacağı bir süreç olacak” ifadelerini kullandı.
“Zafer Partisi’ni bir çıkış yolu olarak görüyorlar”
İzmir’de sürekli sahada olduklarını ve yoğun bir çalışma programı izlediklerini de aktaran Bezircilioğlu, şu mesajları verdi: “Üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için büyük bir mücadele veriyoruz. 81 vilayette de aynı şekilde çalışmalar yürütülürse önümüzdeki dönemde Türkiye’de yönetimde söz sahibi olacak, yönetime katkı koyacak kadrolarda yer alacağız. Özellikle gençlerde ve çalışan kesimlerde ciddi bir teveccüh var. Gençler hayal kurmak istiyor ancak mevcut durumda bu çok da mümkün olmuyor. Zafer Partisi'ni bir çıkış yolu olarak görüyorlar. Bunun da oy oranlarımızı artıracağını düşünüyorum. Kendi aile büyüklerini de ikna ederek Zafer Partisi'ne yönelik teveccühü artıracaklarını düşünüyorum. Memleketin gidişatı kötü ama Zafer Partisi'nin gidişatı iyi. İktidar da muhalefet de bu süreçte ciddi hatalar yapıyor. Zafer Partisi'nin bir çıkış yolu olduğunun görülmesi açısından bu süreç oldukça önemli. Siyasete ve siyasetçiye yönelik bir güven bunalımı var. O nedenle bize, 'Sizden başka güvenecek kimsemiz yok' deniliyor. O yüzden bu süreci en iyi şekilde yöneterek ülkenin geleceğine katkı koyacağız.”





