Neler Oluyor Hayatta yeni sezon başlangıç tarihi, Hakan Ural ve Ferda Yıldırım ikilisinin canlı yayınlarını özleyen izleyiciler tarafından yoğun şekilde sorgulanıyor. Program ekibinin yaz dönemi tatilini noktalamasının ardından stüdyo kapılarını yeniden açması bekleniyor.

Gözler kanalın yayın akışına çevrildi. Geri sayım sürüyor.

Neler Oluyor Hayatta ne zaman başlayacak?

Neler Oluyor Hayatta programının yeni sezon başlangıç tarihi Kanal D tarafından henüz resmi olarak ilan edilmedi. Yaz tatiline haziran ayının sonunda çıkan ekibin, eylül ayı içerisinde yeni bölümleriyle hafta içi her sabah saat 09.00'da seyircisiyle buluşması planlanıyor.

Televizyon kanallarının eylül ayı yayın akışlarını güncellemesiyle birlikte programın kesin başlangıç günü de netlik kazanacak. Kanal yönetiminin stüdyo hazırlıklarını tamamlamasının ardından resmi tanıtım filminin ekranlara gelmesi hedefleniyor.

Kanal D sabah kuşağı ve programın ekran geçmişi

Gündeme dair çarpıcı yorumların ve sıcak haberlerin aktarıldığı yapım, uzun yıllardır sabah saatlerinin vazgeçilmez formatları arasında bulunuyor.

Program adı Sunucular Yayın kanalı ve saati Son sezon finali
Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural, Ferda Yıldırım Kanal D - Hafta içi 09.00 26 Haziran 2026

Program tatile girdikten sonra sabah kuşağında sevilen dizi tekrarları ve nostaljik yapımlar ekrana getirildi. Canlı yayınların başlamasıyla beraber sabah akışı eski ritmine kavuşacak.

Hakan Ural Ferda Yildirim

Programın ekrana gelmeme sebebi ve sunucu kadrosundaki durum

Yapımın ekrana gelmemesinin tek sebebi, geleneksel yaz tatili ve sezon arası planlamasından kaynaklanıyor. Herhangi bir yayından kaldırılma ya da veda kararı bulunmuyor.

TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? 660 personel istihdam şartları
TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? 660 personel istihdam şartları
İçeriği Görüntüle

Yeni yayın döneminde de stüdyoda Hakan Ural ile Ferda Yıldırım ikilisinin oturması öngörülüyor. İkili, güncel asayiş haberlerinden toplumsal gelişmelere kadar pek çok konuyu yine masaya yatıracak.

Kaynak: Haber merkezi