Son Mühür - Uzun süredir Victor Osimhen transferi için Napoli ile temas halinde olan Galatasaray yönetimi, sonunda anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya varıldı

Taraflar, 75 milyon euro bonservis bedeli, sonraki satıştan pay ve 2 yıl boyunca İtalya'ya satış yasağı şartları üzerinde uzlaşmaya vardı. Galatasaray'ın transferi önümüzdeki günlerde duyurması beklenirken, Ümit Özat bu transfere tepki gösterdi.

Ödenecek tutarın çok yüksek olduğunu belirten Ümit Özat, şu açıklamalarda bulundu:

"Galatasaraylılar belki bana kızacak ama ben Türkiye'den hiçbir takımın bir oyuncuya 50 veya 75 milyon Euro verme lüksünün olduğunu düşünmüyorum. Eğer sen Avrupa şampiyonluğu hedefliyorsan o yolda bir ilerleme kaydetmişsen tamam ama ortada böyle bir durum da yok. Yıllık 20 milyon Euro da maaş vereceksin. 150 milyon Euro'yu bulacak. Arabistan'da Ronaldo'ya o kadar para veriyorlar ama sponsor, izlenme ve forma satışlarından çıkarıyor. Jhon Duran için de aynısını söylerim. Yüksek para veriyorsun diye çok verim alacaksın diye bir kaide yok. Avrupa kupalarında yenemediğimiz takımların hepsi bizim takımlarımızın bütçesinden çok düşük”

Kaynak: Haber Merkezi