Son Mühür/ Osman Günden- Altay Spor Kulübü, İzmir Atatürk Stadyumu'nda yer alan Faal Futbol Hakemleri Derneği Salonu'nda gerçekleştirdiği Seçimli Olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi. Genel kurulda, daha önce emaneten görev yapan Sinan Kanlı ve ekibi, oy birliğiyle yönetime resmen getirildi.

Kanlı'dan geçici görevde yapılanlar hakkında açıklamalar

Kanlı'dan geçici görevde yapılanlar hakkında açıklamalar

Genel kurul üyelerine hitap eden Sinan Kanlı, 22 günlük geçici yönetim sürecinde kulüpte giderdikleri sorunları anlattı. Konuşmasında, takıma yeniden kazandırdıkları üç futbolcudan, tesislerdeki bakım ve modernizasyon çalışmalarına kadar birçok konuya değinen Kanlı, mevcut futbol takımının dirençli ve rekabetçi bir yapıya sahip olduğunu, Afyon'daki kamp döneminin de oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

Kanlı, konuşmasının sonunda, kulübün geleceğini sağlam temellere oturtmak için futbol altyapısına büyük önem vereceklerini ve Altay'ın kendi öz kaynaklarıyla ayakta duracağını ifade etti.

Yeni yönetim güven tazeledi

Yeni yönetim güven tazeledi

Konuşmanın ardından yapılan oylamada toplam 106 oy kullanıldı. Sinan Kanlı'nın ekibi, 103 oy alarak büyük bir destekle yönetime geçti. Bu sonuçla birlikte, Altay'da resmen Sinan Kanlı dönemi başlamış oldu.

Yeni yönetim güven tazeledi

Sinan Kanlı'nın yönetim kurulunda; Hüseyin Kanlı, Serhat Kar, eski başkanlardan Ayhan Dündar, Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, Murat Salihoğlu ve Çağrı Çetin gibi önemli isimler yer aldı.

Muhabir: OSMAN GÜNDEN