Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Trabzonspor, kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçına çıktı. Bordo-mavililer, İran temsilcisi Persepolis ile oynadığı karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Gol sesi çıkmadı, denge bozulmadı

Her iki takımın da kontrollü bir oyun sergilediği mücadelede gol sesi çıkmadı. Teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmada birçok oyuncuya forma şansı vererek hem kadro derinliğini test etti hem de farklı varyasyonları denedi. Maç boyunca savunma güvenliğini elden bırakmayan Trabzonspor, Persepolis karşısında sahadan dengeli bir sonuçla ayrıldı.

İlk mağlubiyet, ardından farklı galibiyet

Bu karşılaşma, Trabzonspor’un Erzurum kampındaki üçüncü hazırlık maçı oldu. Bordo-mavililer kamp sürecinde ilk olarak Azerbaycan ekibi Araz Nahçıvan ile karşılaşmış ve mücadeleden 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Ardından İran takımlarından Zob Ahan Esfahan’ı 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek moral bulmuştu.

Sezon öncesi eksikler tespit ediliyor

Teknik ekip, oynanan hazırlık maçlarında takımın fiziksel durumu, taktiksel uyumu ve oyuncu performanslarını detaylı şekilde analiz etmeyi sürdürüyor. Hazırlık sürecinin sonunda, takımın eksik yönlerinin giderilmesi ve ideal 11’in belirlenmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi