Olay, saat 13.00 sıralarında Çaycuma ilçesi Velioğlu Mahallesi’nde yer alan Afet Evleri D Blok’ta yaşandı. 5 katlı apartmanın ikinci katındaki bir dairede, henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte aynı dairede yangın çıktı.

Ekipler seferber oldu

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinden oluşan çok sayıda personel yönlendirildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Patlamanın etkisiyle dairenin duvarları yıkılırken, karşı dairede de hasar oluştu.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olayda ağır yaralanan Celal Pehlivan ile hafif yaralanan Yaşar Dikbaş, Sabahat Dikbaş, Songül Kandemir ve Nebahat Topçu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Patlamanın çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Patlamaya ilişkin resmi makamlar tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA