Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yakacak odun desteğini sürdürüyor. Belediye ekiplerinin budama, bakım ve temizlik çalışmalarından elde ettiği odunlar, kış aylarında vatandaşların ısınma ihtiyacını karşılamaya katkı sağlıyor.

2 bin 500 aileye ulaştı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında bugüne kadar yaklaşık 2 bin 500 aileye toplam 25 bin çuval yakacak odun ulaştırıldı. Park, mezarlık ve ortak kullanım alanlarında gerçekleştirilen budama ve temizlik çalışmalarından elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunuluyor. Uygulamayla doğal kaynakların verimli kullanılması ve ihtiyaç sahibi ailelerin ısınma giderlerinin azaltılması hedefleniyor.

Vatandaşlarımızın yanındayız

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yakacak odun desteğiyle hem çevreye hem de aile bütçelerine katkı sağladıklarını belirtti. Aras, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların yanında olmaya ve yaşamlarını kolaylaştıran hizmetleri sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Hüseyin Demir