Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Narkotik ekiplerinin, Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü çalışmalarda kaçakçılık, mali suçlar ve organize suç örgütlerine yönelik kapsamlı adımlar atıldı. Üç aylık süreçte ilçe genelinde gerçekleştirilen 14 operasyon kapsamında 15 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler

Manisa Kaçakçı

Emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen malzemeler dikkat çekti. Toplamda:
290 kilo kıyılmış tütün, 5 milyon 789 bin 120 adet makaron, 21 adet elektronik sigara dolum makinesi ve kompresör, 206 paket kaçak sigara, 9 bin 360 adet sigara kağıdı, 15 litre etil alkol, 55 parça alkol üretiminde kullanılan malzeme, 197 litre ev yapımı alkollü içecek, 92 adet cinsel içerikli ürün, organize suç kapsamında ise 1 tabanca, 1 şarjör ve 7 mermi ele geçirildi.

Mücadele kararlılıkla sürecek

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla kaçakçılık, mali suçlar ve organize suçlara karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Kaynak: İHA