Edinilen bilgilere göre olay, Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 265. Sokak'ta gece saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple iki grup arasında sözlü başlayan tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı olayda ortalık bir anda savaş alanına döndü.
Tabancayla vurulan genç hayatını kaybetti
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, tabancayla vurulan Arap Sefa Türe'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Türe’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
3 kişi yaralandı
Olayda silah ve bıçakla yaralanan U.O., Ö.F.S. ve S.S. isimli üç kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.
Kavganın yaşandığı sokak ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerinde ve çevrede detaylı incelemelerde bulundu. Olayla ilgili delil toplama çalışmaları sürerken, yaşanan olayın nedenine ilişkin araştırmalar da devam ediyor.
3 kişi gözaltında
Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürerken, soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.