Son Mühür- Menderes Belediyesi'nde sular durulmuyor. Başkan İlkay Çiçek'in tutuklanmasının ardından mecliste yaşanan olaylı seçim süreciyle belediye yönetimi AK Parti'ye geçmişti. Cumhur İttifakı adayı Asuman Şen'in başkanvekili seçilmesiyle birlikte yerel yönetimde yeni bir dönem başladı.

İzmir'i fırtına vuracak! Sıcaklıklarlarda sert düşüş... İlçelerde son durum!
İzmir'i fırtına vuracak! Sıcaklıklarlarda sert düşüş... İlçelerde son durum!
İçeriği Görüntüle

Kent Lokantası kapatılıyor

Yönetim değişikliğinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmişken, halkın tepkisini çekecek ilk hamle geldi. Menderes Belediyesi Sosyal Tesisleri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşın uygun fiyatla yemek yiyebildiği Kent Lokantası'nın faaliyetine son verileceği duyuruldu. Tesis bugün itibarıyla kapılarını kapatıyor.

Yerine ne gelecek?

Belediye yönetimi, kapatılan alanın Kadınlar Kulübü olarak hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca sıcak yemek ve dayanışma hizmetinin ilerleyen süreçte Aşevi projesiyle sürdürüleceği belirtildi. CHP döneminin sembolik sosyal hizmetlerinden biri olan Kent Lokantası'nın ani bir kararla kapatılması, ilçe genelinde geniş yankı uyandırdı.

Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sosyal dayanışma anlayışımızla hemşehrilerimize hizmet veren Kent Lokantamız, mevcut hizmet sürecini tamamlayarak yarın itibarıyla faaliyetini sonlandırıyor.

Alanımız, kadınların sosyal hayatta daha aktif yer almasını desteklemek amacıyla yeniden Kadınlar Kulübü olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Çok yakında hayata geçireceğimiz Aşevi projemiz ile sıcak yemek ve dayanışma hizmetlerimizi çok daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Duyuru Asuman Sen

Kaynak: HABER MERKEZİ