CHP TBMM Grup Yönetim Kurulu, Parlamentolararası Birlik Grubu (PAB), Çevre Komisyonu üyesi ,CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı ve EBSO Meclis üyesi Murat Serdar Koç'u ziyarette bulundu. Arslan'a eşlik eden CHP Milletvekili ve Parti meclis Üyesi olan Gökan Zeybek ve Tahsin Tarhan tesise hayran kaldı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arslan; ''İAOSB'nde Karşıyaka İlçe Başkanımız Murat Serdar Koç'un sahibi olduğu, Neta Industrial Hyglene ve Hukuk danışmanlık firmasını ziyaret ettik. Maksimum Kalite Minimum Maliyet ilkesiyle teknolojik imkanları kullanarak her türlü hijyen ürünü üreten sanayi işletmemizle gururlandık'' açıklamasında bulundu.

EDNAN ARSLAN KİMDİR ?

Ednan Arslan 1979 yılında Erzincan'da doğdu. Pamukkale Üniversitesi Elektrik-Elektonik Mühendisliği Bölümünden mezun olarak yükseköğrenimini tamamladı.2003-2004 CHP İzmir Narlıdere Gençlik Kolu Başkanlığı, 2005-2008 CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 2008-2010 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2015 CHP İzmir Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, 2016-2018 Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.TMMOB İzmir Elektrik Mühendisleri Odası ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. Halen CHP TBMM Grup Yönetim Kurulu, Parlamentolararası Birlik Grubu (PAB) ve Çevre Komisyonu üyeliği görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Arslan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim