Deneyimli televizyon gazetecisi Ali Kumral ve deneyimli yorumcu Can Erbuğ'ın sunduğu ' Sporun İçinden ' programının bu haftaki konuğu Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu oldu.Altay'ın hedeflerini anlatan Kaloğlu taraftardan ve camiadan sabır istedi.

Sinan Kaloğlu; ''İlk maçımızda ligin en çok para harcayan takımı ile en az para harcayan takımı karşılaştı. Karşılaşmada 2-0 yenildik. Samsunspor karşısında elimizden gelenin en iyisini yaptık.Taraftarımız kısa vadede başarı istiyor.İlk hedefimiz bu sene ligde kalmaktır. Bu sene transfer yasağımız var. Sadece iç bünyedeki oyuncular ile oynuyoruz. Kendi içimizdeki sorunları çözmeye çabalıyoruz.Topun arkasında sağlam durmamız lazım. Oyun içinde dizilişimiz değişebiliyor. Pendikspor ile oynayacağız o da çok güçlü bir takımdır. Tüm kulüplerin maddi desteğe ihtiyacı var. Transfer yasağını kaldırmak için dosyalar eritilmeli. Oyuncular ile anlaşıp borçlar ödenmelidir.'' dedi.

'' ALTAY İSMİ ÇOK DEĞERLİ ''

Altyapı hakkında konuşan Kaloğlu; '' İsmimiz çok değerli,aileler çocuklarını kulübe kaydederek eğitim almasını sağlıyor. Altyapı için yatırım gerekiyor. Tesislere yatırım gerekiyor'' açıklamasında bulundu.

Kaloğlu; ''Altay'ın dernek statüsünde desteğe ihtiyacı var. Kurumsal firmaların destek çıkması gerekiyor.Küslükler bir kenar bırakılmalıdır. Büyük Altay'ı layık olduğu yere getirmeliyiz.'' dedi.

''MURAT ULUÇ'UN DÖNÜŞÜ BENİM KARARIM''

Murat Uluç'un 41 yaşında tekrar futbola dönmesi hakkında konuşan genç hoca; '' Bu benim kararım geçen sene yardımcı antrenörümdü. Her an hazır gibiydi.Kaliteli bir oyuncu, antrenmandaki performansını görünce sahaya sürdük.Bu sürede forvet eksiğimizi kapattık.Antrenör futbolcu şeklinde çalışıyor.Bu haftada da iyi oynadı.Az daha golü buluyordu.Yavaş yavaş hazırlanıyoruz ve takıma geç katılan oyuncular ile hazır olacağız.'' dedi.

Bu sene ilk kez ligte uygulanacak VAR sisteminden de bahseden Kaloğlu; '' Her pozisyon Var'a gitmemesi gerektiğini belirtti. Biz taraftarımız ile çok güçlüyüz. Zor bir süreç bizi bekliyor.Büyük bir fedakarlık gösteriyoruz. Bu hafta yenilmemize rağmen bizi alkışlayan taraftarımızla guru duyuyoruz.Son olarak taraftarımızdan sabır bekliyorum.'' dedi.

Editör: TE Bilişim