Son Mühür/Merve Turan- Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen jimnastik, bale ve modern dans kurslarına katılan 145 kursiyer, yıl boyunca edindikleri becerileri yıl sonu etkinliğinde sergiledi. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen gösteride genç sporcular ve dansçılar, izleyicilerden büyük alkış aldı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, öğrencilere, eğitmenlere ve destek veren ailelere teşekkür ederek, çocukların ve gençlerin gelişimine yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti.
Sahneye yansıyan emek ve başarı
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün uzman kadrosu tarafından verilen kurslarda; jimnastik branşında 68, bale dalında 59, modern dans alanında ise 18 kursiyer eğitim aldı. Esneklik, teknik ve ritim gerektiren hareketleri başarıyla sahneleyen genç sporcular ve dansçılar, performanslarıyla izleyicilerin beğenisini topladı.

Gösteri boyunca salonu dolduran kalabalık, genç yeteneklere yoğun alkışlarla destek verdi. Etkinlikte Belediye Başkanı İrfan Önal’ın yanı sıra eşi Gökçe Pişkin Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Münir Demir, meclis üyeleri, kursiyerlerin aileleri ve yaklaşık bin vatandaş yer aldı.
Bayraklı’da spor ve sanata kesintisiz destek

Başkan İrfan Önal, yaptığı açıklamada, çocukların ve gençlerin sporla ve sanatla buluşmasının önemine vurgu yaptı. “Basketbol, voleybol, futbol, karate, güreş, bale, jimnastik gibi 13 farklı branşta düzenlenen kurslarımıza yaklaşık 3 bin 500 kursiyer katılıyor. Onların gelişimi için imkanlarımız doğrultusunda desteklerimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Ayrıca yaz spor okulları kayıtlarının başladığını duyuran Önal, “Bayraklı’da gençlere sunduğumuz spor ve sanat imkanları sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda onların geleceğe umutla bakabilmeleri için önemli bir fırsat” ifadelerini kullandı. Kursiyerlerin yıl sonu gösterisindeki performanslarının kendisini gururlandırdığını da sözlerine ekledi.





