Son Mühür - Heung-min Son transferinde önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe ile de anılan yıldız futbolcunun yeni takımı belli olmaya başladı. MLS ekibi Los Angeles FC, Heung-min Son’u kadrosuna katmak için yoğun şekilde çalışıyor.
Fenerbahçe ile de gündeme gelmişti
Birçok takımın ilgisini çeken Güney Koreli yıldız, yakın zamanda Fenerbahçe ile de anılmış fakat transferde somut bir adım atılamamıştı.
Yeni takımı belli oldu
MLS ekiplerinden Los Angeles FC, Heung-min Son’u kadrosuna katmak için yoğun şekilde çalışıyor. Güney Koreli yıldız oyuncu ise görüşmeler için ABD’ye gitti. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Performansı
Son, geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 46 resmi karşılaşmaya çıkarken, bu maçların 37’sinde ilk 11’de sahaya çıktı. Toplamda 3189 dakika sahada kalan 33 yaşındaki Güney Koreli sol kanat oyuncusu, 11 gol atıp 12 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.





