Son Mühür - Fenerbahçe Spor Kulübü, daha önce yaptığı duyuruda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un 14 Eylül’de, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ise 21 Eylül’de gerçekleştirileceğini belirtmişti. Ancak son günlerde kulüp içinde seçimin iptal edilebileceği yönünde iddialar gündeme gelmeye başladı.

Hulusi Belgü açıkladı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, CNN Türk'e yaptığı açıklamada seçim yapılmayacağına dair çıkan söylentileri yalanladı ve şunları söyledi:

"Seçim 14 Eylül'de, çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 21 Eylül'de yapılacak. Bu konu tartışma dışı. Gündem ve Faaliyet raporunun hazırlanmasından dolayı resmî açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak. Ancak tarihte ve seçim konusunda herhangi bir değişiklik yok."

Kaynak: Haber Merkezi