Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle, saygıyla, özlemle anıyoruz. Türk tarihinin en devrimci liderini anarken, O’nun halkına olan inancını, halkla birlikte emperyalizme karşı verdiği mücadeleyi bir kez daha anımsıyoruz.

Bugün Z kuşağı diye adlandırılan çocuklarımızın; ‘’Son 20 yıldır sistemli olarak Atatürk’ü unutturmak, yarattığı ilke ve devrimlerini ortadan kaldırmak isteyenlerin” kıskacı altına alma istekleri bir önemli gerçektir. Ama tüm iktidar güçlerine karşın; yaratmak istedikleri iklim gençlik üzerinde istedikleri sonucu doğuramamıştır.

Bu son süreçte “Yetmez ama evetçilerden”, “İkinci Cumhuriyetçiler”e kadar bir dolu insan, “akil adam” sıfatını da kullanarak Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimci anlayışını ortadan kaldırmak için çabaladı.

Partisinin adını “Vatan” diye değiştirenler son noktada Taliban’ı alkışladı.

Toplum olarak bu gelişmeleri zaman zaman utanç içinde izledik.

Bu yapıların başarı sağlayamadığı ülkemizde bizi ayakta tutan en önemli güç ise “Devrimci Atatürk” oldu.

Ülkeyi emanet ettiği gençlerden, bu ülkenin varlık sebebi olan kadınlarımıza kadar en ileri adımları atan Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım’larda öldüğü için değil, ölümsüz devrimleri ile anılmaya devam ediyor.

Türkiye Cumhiriyeti’ni kuran, devrimleriyle, atılımlarıyla halkının gelişme konusunda önünü açan Mustafa Kemal Atatürk, uluslararası siyaset ve yaşamın da öncüsü olmuştur. Mustafa Kemal'in büyüklüğü ve devrimci devlet adamlığı niteliği, sadece kendi ulusunun değil, dünya uluslarının da sorunlarını düşünmüş olmasından kaynaklanmıştı. "Yurtta Sulh, Dünyada Sulh" şiarıyla tanınan Atatürk, Uluslararası toplumun da önemli aktörlerinden birisi oldu. Devlet adamı kimdir dediğinizde bu nedenle ilk akla gelen isim Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. Atatürk geniş ufkunun yanında, ufuk ötesinin de uluslararası alanda ön önemli temsilcilerindendir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları olarak onu sevgi ve özlemle anıyoruz. Devrimci Atatürk’ün her zaman yolumuzu aydınlatıp açacağına ilişkin düşüncelerimizi güçlendirerek ileriye taşıyoruz.