Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, İzmir İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaretinde, İzmir teşkilatıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Yeni projeler, etkinlikler ve saha çalışmalarıyla daha fazla genci AK Parti çatısı altında bir araya getireceklerini belirten İbiş, AK Gençlik olarak büyük bir mirası geleceğe taşımak için sorumluluk taşıdıklarını ifade etti.
Başkana "Hayırlı olsun"
Yusuf İbiş’in İzmir’deki programı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretiyla başladı. Burada, yeniden başkanlığa seçilen Bilal Saygılı’ya "hayırlı olsun" temennisinde bulunan İbiş, yeni dönemde İzmir teşkilatının daha da güçleneceğini ve ortak hedeflere doğru ilerleyeceklerini dile getirdi.
İbiş, bu önemli ziyarette, İzmir’deki teşkilat mensuplarına moral verdi ve AK Parti'nin gençler üzerindeki etkisini artırmak için yürütülen çalışmalara değindi. İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İbiş'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İzmir’in güçlü bir siyasi birlikteliğe sahip olduğunun altını çizdi.
Toplantıya katılım yoğundu
Ziyaretin ardından Yusuf İbiş, AK Parti İzmir Gençlik Kolları il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmasında İbiş, AK Gençlik olarak büyük bir sorumluluğa sahip olduklarını ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için tüm enerjilerini ortaya koyacaklarını söyledi.
İbiş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“AK Gençlik olarak büyük bir mirası geleceğe taşımak sorumluluğumuzu üstlendik. Hep birlikte daha fazla çalışarak, İzmir’de ve Türkiye'nin dört bir yanında AK Parti'nin gücünü ve vizyonunu göstermeye devam edeceğiz. Önümüzde büyük hedefler, kutlu bir mücadele var. Yeni projeler, etkinlikler ve saha çalışmalarıyla daha fazla gencimizi AK Parti çatısı altında bir araya getireceğiz. İzmir'in gençlerine dokunacak, onların enerjisini davamızla bütünleştireceğiz. Unutmayalım ki, AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. Bu dava, sadece bugünün değil, yarının davasıdır.”
İbiş'in sözleri, toplantıya katılan gençlik kolları üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. AK Parti Gençlik Kolları olarak, gençlerin enerjisini doğru yönlendirmek ve onları daha etkin bir şekilde parti çalışmalarına katmak için daha fazla çaba harcayacaklarını belirten İbiş, bu hedefin sadece İzmir'le sınırlı kalmayacağını, tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde bir stratejiyle devam edeceğini ifade etti.
Vurgulu mesajlar
Toplantıda İzmir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İçelli de bir konuşma yaptı. İçelli, AK Parti'nin gençlere verdiği değerin her geçen gün arttığını ve bu değerle daha güçlü bir siyasi yapının inşa edileceğini belirtti. Ayrıca, İzmir Gençlik Kolları olarak her zaman sahada olacaklarını ve Türkiye'nin yarınlarını inşa etmek için durmaksızın çalışacaklarını ifade etti. İçelli’nin sözleri, teşkilat üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.
İçelli, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:
“Biz her zaman sahada olacağız. Türkiye'nin yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin gençlerine olan güveni, bizim için çok kıymetli. Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Hedefimiz, partimizi daha da büyütmek, gençleri bu kutlu davada daha fazla yer almalarını sağlamak olacak.”





