Son Mühür / Atakan Başpehlivan Oğlu Ahmet Minguzzi'yi sokak çetelerinin saldırısında kaybeden Yasemin Minguzzi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Adalet Bakanı Akın Gürlek'e seslendi.

Yasemin Minguzzi: Somut bir adım göremiyorum

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda aylardır Adalet Bakanı Akın Gürlek ile görüşmek istediğini kaydeden Yasemin Minguzzi, "Sayın Adalet Bakanım,

Sabrım artık taşmak üzere. Aylardır sizinle görüşebilmek için bekliyorum. Her defasında 'Tamam Yasemin Hanım, inşallah' denilerek umutlandırılıyor, ancak somut bir adım göremiyorum" dedi.

"Lütfen bu zulme son verin"

Son olarak, artık sesinin duyulmasını isteyen Minguzzi, adalet beklemenin zor olmaması gerektiğinin altını çizerek, şu ifadeleri kullandı: "Bir anne olarak artık sesimin duyulmasını istiyorum. Adalet beklemek bu kadar zor olmamalı. Bu yaşadığımız belirsizlik ve sessizlik, acımızı her geçen gün daha da büyütüyor.

Selçuk Özdağ'dan iktidara Muhsin Yazıcıoğlu çağrısı: "Dosya yeniden açılsın, kanını yerde bırakmayacağız"
Selçuk Özdağ'dan iktidara Muhsin Yazıcıoğlu çağrısı: "Dosya yeniden açılsın, kanını yerde bırakmayacağız"
İçeriği Görüntüle

Lütfen bu zulme son verin. Ben yalnızca evladım ve tüm çocuklarımız için adalet istiyorum. Mücadelemden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Hukuk ve adalet içinde, sesimi duyurmaya devam edeceğim"

Muhabir: ATAKAN BAŞPEHLİVAN