İzmir İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü istihbarat çalışmaları kapsamında yeni bir başarıya imza attı. Ekipler, Torbalı’ya bağlı Subaşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikanın alanındaki konteynerde uyuşturucu madde depolandığı bilgisine ulaştı.
Konteynere 27 Ekim operasyonu
Elde edilen istihbarat üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, söz konusu adresi takibe alarak 27 Ekim günü baskın düzenledi. Konteyner içerisinde ve çevresinde yapılan detaylı aramalarda 810 gram kubar esrar maddesi ile uyuşturucu tartımında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ve teraziye el konuldu.
3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ile bağlantılı oldukları tespit edilen S.K., S.B. ve G.G. isimli 3 şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmak suçlamalarıyla adli işlem başlatıldı.





