Her yıl futbolseverlerin takımlarını ilk kez görme olanağı bulduğu İzmir TSYD Turnuvası'nın bu yıl corona nedeniyle yapılamayacak olması sporseverleri üzdü. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Yönetim Kurulu adına açıklama yaptı ve turnuvaya desteklerinin artarak süreceğini söyledi, bu geleneksel anlamlı organizasyonu el birliği ile yaşatmak gerektiğini vurguladı. İZVAK'ın açıklaması şöyle: 

"Son iki yıldır, büyük önem vererek destek verdiğimiz TSYD EGE KUPASI’nın 48.cisi COVİD-19 nedeni ile bu yıl maalesef yapılamıyor. Bu geleneksel turnuvanın, İzmir’in, bölgemizin ve kulüplerimizin tarihinde çok önemli bir yeri var. Her sezon öncesi, merakla ve heyecanla beklenen bir turnuva... 47 yıldır bu anlamlı organizasyonu yaşattığı için TSYD her türlü teşekkürü hak ediyor . Bundan sonra da aynı başarıyla devamını çok önemsiyoruz. Son iki yıldır sponsorumuz FOLKART ile birlikte çözüm ortağı olarak, İZVAK Yönetimi olarak turnuvaya destek veriyoruz. Bu desteğimiz artarak devam edecek. Daha da geliştirerek yaşatmak ve desteklemek hepimizin görevi olmalı. Turnuvanın, gelecek yıllarda çok daha yüksek katılımla olması futbolumuza ayrı bir renk ve heyecan getirecek.

KARŞIYAKA VE 1928 BUCASPOR'A BAŞARI...

Bu arada önümüzdeki günlerde Play-off maçlarına çıkacak olan Karşıyaka ve Bucaspor1928 takımlarımıza da üstün başarılar diliyoruz. Şehir olarak kalbimiz onlarla olacak.   
 

Editör: TE Bilişim