Kolombiyalı yıldız sakatlıkları yüzünden bir türlü bekleneni veremeyince, Teknik patron Fatih Terim de yeni sezondaki kadro yapılanması doğrultusunda tecrübeli santrforla yolları ayırma kararı aldı.

Satış listesine eklenen Kolombiyalı yıldızla MLS kulüplerinden Inter Miami'nin ilgilendiği ve  Galatasaray’da 7 milyon Euro’ya yakın yıllık kazancı olan Falcao için senelik 6 milyon Dolar’ı gözden çıkardığı öğrenildi.
 
Yıldız oyuncusu sakatlıkları yüzünden verimli olamadığını ve üzgün olduğunu belirtti.  

Younes Belhanda’dan sonra Falcao Terim’in gözden çıkardığı ikinci isim olurken, yönetim bu iki oyuncuyla da yolları ayırabilirse, yıllık 12 milyon Euro civarında bir tasarruf sağlamış olacak.  Ayrıca bonservisten gelecek 10-12 milyon Euro civarındaki para transfere kaynak olacak. 

ONYEKURU İÇİN FENER DE DEVREDE

Birçok eksik ve cezalısı bulunan Galatasaray'da Onyekuru krizi patlak verirken ve Monaco, oyuncunun sözleşmesi sona erdiği için Onyekuru'yu Fransa'ya geri çağırdı.  Pandemi nedeniyle 1 Temmuz'a uzatılan sözleşmesi sona eren Oyekuru'yu Monaco'nun yeni teknik patronu Moreno, hazırlık kampı ve özel maçlarda görmek istediğini belirterek Fransa'ya çağırmış, Monacolu oyuncu bu çağrıya olumsuz yanıt vermişti.
Şimdi de Fenerbahçe'nin Monacolu yıldız için devreye girdiği ve iki yıllık kiralama bedeli için yıl başına 3'er milyon lira önerdiği ileri sürüldü.

Editör: TE Bilişim