Son Mühür - AK Partili Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler hakkında yasak aşk iddiası ve bir kadınla çekilen fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti, basına yansıyan iddialar sonrası Güler’in parti tüzüğü kapsamında tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ve hakkında kesin ihraç talep edildiğini duyurdu.
Yasak aşk iddiaları ve fotoğraflar...
Nuri Güler’in, iki çocuk annesi 22 yaşındaki bir belediye çalışanıyla ilişki yaşadığı iddiası gündeme gelmişti. Ayrıca Güler’in söz konusu kadına ev ve araba aldığı da öne sürüldü. Konuya ilişkin açıklama yapan Güler ise yayımlanan fotoğrafların montaj ve yapay zekâ ürünü olduğunu savunarak suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Ayrıca Nuri Güler ile 22 yaşındaki kadına ait olduğu öne sürülen fotoğraflar da ortaya çıkmıştı. Güler ise söz konusu görüntülerin montaj olduğunu savunmuştu.





