Microsoft’un kurucusu, ABD’li milyarder Bill Gates ile 27 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Melinda Gates, 3 Mayıs’ta ayrıldıklarını açıkladı. Boşanma sürecindeki eski çiftten Bill Gates (65) geçen hafta ABD’nin Idaho eyaletindeki Sun Valley’de (Güneş Vadisi) Allen&Co tarafından düzenlenen milyarderler için yaz kampına katıldı.
 

Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı - 2

Kampta basına kapalı gerçekleşen panelin soru - cevap bölümünde, Bill Gates’in boşanma sürecine değindiği ve Melinda Gates (56) ile ayrılmalarının nedeninin kendi suçu olduğunu söyledi.
 

Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı - 3

Panelde yer alan bir katılımcı, “Bill Gates evliliğiyle ilgili her şeyi batırdığını itiraf etti. Boşanma olayında temel hatanın da kendisinden kaynaklandığını itiraf etti” dedi.
 

Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı - 4

Bu açıklaması sırasında duygusallaşan Bill Gates’in gözlerinin dolduğunu belirten katılımcı, “Ancak Gates boşanmasının nedeni olarak evlilik dışı herhangi bir ilişkiyi ima etmedi” diye konuştu.
 

Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı - 5

Öte yandan Gates çiftinin boşanmasında en çok 130 milyar dolarlık serveti nasıl paylaşacakları merak ediliyor. Ayrılığın açıklanmasıyla Bill Gates’in evlilik dışı ilişkileri de gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilişim