Son Mühür/ Emine Kulak- Bayraklı Belediyesi’nin Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Belediye Başkanı İrfan Önal idaresinde gerçekleşti.
Bugün sabah saatlerinde yapılan operasyonla çeşitli suçlamalardan dolayı Bayraklı Belediyesi’nin önceki dönem Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin dahil 45 kişi gözaltına alınmıştı. Konuya ilişkin gündem dışı söz alan Bağımsız meclis üyesi Latif Aydemir, Bayraklı Belediyesi’ne yönelik operasyonu gündeme getirdi.

"Didem Gültekin beni kelimemden dolayı kınamıştı ama şimdi ben ona dua ediyorum"
Geçtiğimiz yıllarda İzBB Meclisi’nde kullandığı bir ifadeden dolayı farklı siyasi çevrelerden tepki alan daha sonra siyasi hayatına bağımsız devam etme kararı aldığı konuyu hatırlatarak Didem Gültekin’e beddua etmiyorum diyen Bağımsız Meclis Üyesi Latif Aydemir, “İlçemizde bir operasyon oldu.45 kişi gözaltına alındı. Aramızdaki arkadaşımızı da bugün aramızda göremedim, çok üzüldüm. CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin’i göremedim. Benim bir kelimemden dolayı, Bayraklı köprüde pankart açarak beni şiddetle kınamıştı. Ben beddua etmiyorum, aklanır diye dua ediyorum. İnşallah bu son olur. İnsanlar burada alın teriyle, gece gündüz Bayraklı için çalışıyor. Suçlular da cezalandırılmalı” dedi.





