İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Dün öğle saatlerinde Armutlu 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda, iki aile üyeleri arasında gerginlik arttı ve kavga patlak verdi. Kavga sırasında F.T., elindeki tüfekle ateş açarak durumu daha da şiddetlendirdi.
Kavganın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı
Olay anı çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kısa süre sonra çevredekiler, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle kavga sona erdirildi ve kavgada kullanılan bıçak ile tüfek ele geçirildi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı, 14 şüpheli gözaltına alındı
Kavga sırasında kolundan yaralanan bir kişi, Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı şahsın durumunun hafif olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak 14 kişi gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri sürdürülüyor.





