İzmir'de fırtına bekleniyor! Meteoroloji ilçeleri tek tek açıkladı
İzmir'de fırtına bekleniyor! Meteoroloji ilçeleri tek tek açıkladı
İçeriği Görüntüle

Son Mühür- İzmir'in Kemalpaşa ilçesinin önde gelen iş insanlarından birinin başı uzun süredir ödenemeyecek duruma gelen kredi kartı borçları nedeniyle dertte.
Annesi tarafından akrabası olduklarına güvenerek kendisinden yardımcı olmaları istendiğinde be isteği geri çeviremeyen iş insanı, bu iyiliğinin bedelini dolandırılarak ödemekle yüz yüze kaldı.

Yardımcı olmak istedim, başıma bunlar geldi...


Adının açıklanmasını istemeyen ve konuyu yargıya taşımaya hazırlanan iş insanı,
''Tanıdıktır, yardımcı olayım dedim. Bir iki defa hanımın kredi kartını verdim, onunla fazla büyük olmayan miktarlarda çekip, borçlarını zamanında kapattılar. Ben de bir kez daha isteyince çok da problem etmeden 'nasıl olsa verirler' diyerek bir kez daha verdim. Ancak bu kez tam 3 milyon liralık bir borcu üzerime bıraktılar.

Bugün, yarın diye oyaladılar...

Ne zaman istesem, bugün, yarın diyerek oyaladılar. En sonunda da tam dört ay sonra sadece bin 470 lira para ödediler. Zaten o da faize gitti. Sanki kredi kartını onlar kullanmamış gibi, biz ödemiyoruz' deyip köşeye çekildiler. Bütün kredi kartlarım patladı, 3 milyon lirya yakın borç ve icralarla baş başa kaldım'' sözleriylr yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Organize bir dolandırıcılık var...


Araştırmaları sonucunda organize bir dolandırıcılık olayı olduğunu anladığını belirten iş insanı,
''Bu insanlar Çankaya'da bir pos cihazından 1 milyon lira çekip sadece 65 bin lira komisyon almışlar. Söz konusu işlemlerle ilgili 'hurda altın' ibaresi var. Paraların farklı şirketler üzerinden işlemlerle izi kaybettirilmek istenmiş'' hatırlatmasında bulundu.
''Hatır gönül işi sana mı kalmış? sözleriyle kendine olan öfkesini dile getiren iş insanı, Ocak ayında bu yana paramın peşindeyiz, hiçbir sonuç alamadık. Adli tatilin sona ermesinin ardından hemen bu dolandırıcılar hakkında yargı sürecini başlatacağım mesajı verdi.

Muhabir: Bünyamin Dobrucalı