Son Mühür / Seçil Ünlü - Dikili Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Etkinlikleri Haftası, sanatın farklı dallarını bir araya getiren renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

Minik yetenekler hünerlerini sergilediDikili Belediyesi

İlk gün sahne alan “Küçük Yıldızlar, Büyük Ezgiler” konserinde minik yetenekler hünerlerini sergileyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Etkinliğin ikinci gününde ise Dikili Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunla tiyatroseverlerle buluştu.

Büyük beğeni topladıMustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi

Final günü ise dans dolu geçti. “Kültürden Ritme” isimli gösteride, belediyenin dans kurslarında eğitim alan farklı yaş gruplarından kursiyerler sahne aldı. Modern danstan halk oyunlarına kadar çeşitli tarzlarda sergilenen performanslar büyük beğeni topladı.

Üç gün süren etkinlikler boyunca Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran sanatseverler, kültür ve sanatla iç içe bir hafta geçirdi.

"Dikili’mizi kültürle büyütmeye devam edeceğiz"Adil Kırgöz

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada, “Etkinlik Haftamızda belediyemizin her yaştan kursiyerlerinin göstermiş olduğu performanslarla keyifli ve unutulmaz anlar yaşadık.

Etkinlikleri hazırlayan eğitmenlerimize, sahnede parlayan tüm kursiyerlerimize ve 3 gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dikili’mizi kültürle büyütmeye, sanatı her alanın bir parçası haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Muhabir: SEÇİL ÜNLÜ