Son Mühür / Atakan Başpehlivan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, partisinin Genel Sekreteri Osman Ertürk Özel ile birlikte Selçuk ilçe binasının açılışı öncesinde pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ülkü Doğan: Esnafımızı ve vatandaşımızı dinledik

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Selçuk'ta umudu büyüttük diyen ve esnaf ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, "Selçuk'ta umudu büyüttük. Genel Sekreterimiz Sayın Osman Ertürk Özel, değerli kurul üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimizle birlikte açılış öncesinde pazar ziyareti yaparak Selçuklu hemşehrilerimizle buluştuk; esnafımızı ve vatandaşlarımızı dinledik" şeklinde konuştu.

"Birlikte çalışacağız"

Son olarak, İYİ Parti Selçuk ilçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Doğan hayırlı olsun dileklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Ardından teşkilatımızla birlikte Selçuk İlçe Başkanlığımızın açılışını gerçekleştirdik. Bu kapı; milletimizin sesine, derdine, umuduna açık olacak. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Sayın Ziya Tüccar ve tüm ekibine başarılar diliyorum. Selçuk’umuza ve teşkilatımıza hayırlı olsun"

Muhabir: Atakan Başpehlivan