Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses'in yanında kızının da olduğu öğrenildi.  Son dakika bilgisine göre İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve gene durumu iyi. 

İLK SÖZLERİ
İbrahim Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği aktarıldı.

İBRAHİM TATLISES'İN YARALANDIĞI KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde türkücü İbrahim Tatlıses'in de yaralandığı kazanın detayları ortaya çıktı. Saat  10:50'de Kapuz Caddesi'nden Ortakent yönüne giden  Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyon, bölünmüş yola yaklaşık 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Savrulan kamyon karşı şeride geçip, Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı İbrahim Tatlıses'in de içerisinde bulunduğu minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüs, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan idaresindeki 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptı. Kamyon ve minibüs uçuruma düştü. Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Diğer 3 yaralının kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Öte yandan, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt kazada yaralanan Tatlıses'i tedavi gördüğü Bodrum'daki özel hastanede ziyaret etti.

TATLISES'İN MİNİBÜSÜNDE BULUNAN İSİMLER BELİRLENDİ

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği trafik kazasında minibüste bulunan kişilerin isimleri belirlendi. Minibüste, İbrahim Tatlıses'in yanı sıra polis memuru Alper Arıcıoğlu, Metin Cantimur, Uğur Yılmaz, Mevlüt Aykı, Berka Gül'ün bulunduğu öğrenildi. Kamyonetin sürücü Gültekin Gülsoy ise kazadan sonra ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (DHA)

Editör: TE Bilişim